Een blik op de toekomst van de bouw

Op 10, 11 en 12 oktober 2017 vinden Bouw Compleet en Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen in Evenementenhal Hardenberg plaats. U bent iedere dag van 14:00 uur tot 22:00 uur van harte welkom op deze vakbeurs met ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle geledingen uit de bouw.
Dit jaar wordt sterk ingestoken op het vergaren van nieuwe kennis, waarmee de beurs vooruit blikt op de laatste ontwikkelingen die spelen in de markt. Hiervoor is een kennisprogramma vastgesteld, dat u kunt volgen in het kenniscentrum 1 & 2 of op het Glasplein. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer automatisering, BIM, circulair bouwen, duurzame inzetbaar, omgevingsmanagement en inbraakwering met glas volgens Bouwbesluit en PKVW. Kortom, het belooft een inspirerende beurs te worden met een breed aanbod, die u als professional niet mag missen.
Meer info

About Vaktijdschrift (353 Articles)
Vaktijdschrift Interieurbouw is een onafhankelijk vaktijdschrift bestemd voor vakbedrijven in de interieurbouw, meubelmakers, aftimmerbedrijven, beroepsopleidingen en toeleveranciers in de interieurbouwbranche in Nederland en België.