Webservice doorontwikkeld

Pdrie, ontwikkeld door Admicom en Raab Karcher, maakt mogelijk dat product- en prijsinformatie van de toeleverancier altijd real-time beschikbaar zijn in het eigen softwareprogramma van het bouwbedrijf. Met de overdracht van Pdrie aan Ketenstandaard wordt de toepassing onderdeel van de SALES Standaard voor elektronische communicatie in de bouw- en installatiesector. Door het beheer van Pdrie in handen te leggen van een onafhankelijke partij is de verwachting dat meer toeleveranciers hun prijs- en productinformatie via de toepassing aanbieden en dat deze op veel bredere schaal wordt ingebouwd in softwarepakketten voor bouwbedrijven. Het vertrekpunt voor Pdrie is de SALES-webservice voor het opvragen van product, prijs en voorraadinformatie, die in 2015 is ontwikkeld. Raab Karcher en Admicom hebben de SALES-webservice doorontwikkeld en stellen de resultaten nu beschikbaar aan Ketenstandaard.
Foto: Bram Theunisse (Admicom), Rien Wabeke (Ketenstandaard), Ron Kessels (Saint-Gobain)
www.ketenstandaard.nl
www.raabkarcher.nl
www.admicom.nl
www.pdrie.nl

About Vaktijdschrift (353 Articles)
Vaktijdschrift Interieurbouw is een onafhankelijk vaktijdschrift bestemd voor vakbedrijven in de interieurbouw, meubelmakers, aftimmerbedrijven, beroepsopleidingen en toeleveranciers in de interieurbouwbranche in Nederland en België.