Plafond en Wanddag

Met veel plezier organiseert NOA op 10 november 2017 dé Plafond en Wanddag voor alle ondernemers in de plafond- en wandmontagebranche. Tal van leveranciers presenteren deze dag hun nieuwste producten, machines, gereedschappen, software en andere noviteiten. Het Bouw & Infrapark in Harderwijk is de bedrijvencampus voor onder andere de bouwnijverheid en hét congrescentrum voor daaraan verwante sectoren. De beurs is open van 15.00 uur tot 20.00 uur. Alle ondernemers van plafond- en wandmontagebedrijven zijn van harte welkom op deze Plafond en Wanddag. Toegang is gratis! Tijdens de Plafond en Wanddag wordt iedereen natuurlijk ook van een hapje en een drankje voorzien. Het programma begint om 13.00 met een broodjeslunch. Van 13.30 tot 15.10 uur is er voor genodigden een presentatie van trendwatcher Richard van Hooijdonk en aansluitend de ledenvergadering. Om 15.00 wordt de Plafond en Wanddag geopend. Vanaf 16.00 worden drankjes geserveerd is het dinerbuffet open. Om 20.00 sluit de beurs en begint de afterparty.
www.plafondenwanddag.nl

About Vaktijdschrift (353 Articles)
Vaktijdschrift Interieurbouw is een onafhankelijk vaktijdschrift bestemd voor vakbedrijven in de interieurbouw, meubelmakers, aftimmerbedrijven, beroepsopleidingen en toeleveranciers in de interieurbouwbranche in Nederland en België.