Paint & Paper Library’s multi-surface verven

Schilderen 22-02
Paint & Paper Library’s multi-surface verven

Paint & Paper Library’s multi-surface verven Architects’ Matt, Gloss, Satinwood en Eggshell zijn volgens de fabrikant de perfecte oplossing voor verouderde, op te frissen of onbeminde voordeuren. De hoogwaardige, milieuvriendelijke Architects’ finishes kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, zonder dat er een aparte primer nodig is. De afwerkingen drogen binnen een paar uur (geen dagen), wat betekent dat een prachtige transformatie snel en efficiënt kan worden gerealiseerd met een minimale onderbreking.

Paint & Paper Library’s multi-surface verven

Paint & Paper Library finishes hebben een multi-surface hechtingsformule en hechten op vrijwel elke ondergrond, inclusief hout, metaal, tegels en zelfs HPL-materiaal en kunststoffen, en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Paint & Paper Library’s multi-surface verven

“Paint & Paper Library draait altijd om het bieden van inspiratie, kleurexpertise en stijlvolle ontwerpideeën voor interieurdesigners, architecten en kwaliteitsbewuste huiseigenaren en biedt de mogelijkheid om ruimtes volledig te transformeren met prachtige, weloverwogen kleuren”, aldus Andy Greenall, head of design bij Paint & Paper Library. “De veelzijdigheid van onze Architects’ verfformule brengt een geheel nieuwe dimensie aan creativiteit met zich mee; totale flexibiliteit van zowel kleur als glansgraad op een groot aantal oppervlakken. En op praktisch niveau zorgt het self-priming en volledig afwasbare karakter van deze verven ervoor dat ze gemakkelijk en efficiënt kunnen worden aangebracht en onderhouden, zowel binnen als buiten de drukke moderne woning of commerciële omgeving.”

Paint & Paper Library’s multi-surface verven

Multi-surface verven

Paint & Paper Library’s multi-surface verven
  • Architects’ Matt: Een volledig afwasbare matte emulsieverf met goede slijt- en vlekbestendigheid. Met een ultralage glans van 3-5 procent zorgt Architects’ Matt volgens de fabrikant voor een prachtige matte afwerking, die alle activiteiten in en rond de moderne gezinswoning aankan. Architects’ Matt kan worden gebruikt op muren, houtwerk, radiatoren en tegels en creëert een meeslepend effect door het samenspel van licht op een mat oppervlak. Architects' Matt is een effectieve, slijtvaste verf voor zowel binnen als buiten.

  • Architects' Eggshell: Architects' Eggshell is een hoogwaardige afwerking op waterbasis en is geschikt voor al het houtwerk, metaal, meubels en radiatoren, binnen en buiten. De finish is volledig afwasbaar en ideaal voor gebruik op keuken- en badkamermuren. Architects' Eggshell droogt tot een zachte, lage glans van 10-20 procent en is perfect voor een subtiele en tegelijk beschermende afwerking van houtwerk en metaal.

  • Architects' Satinwood: Architects' Satinwood heeft een self-priming satijnen afwerking en is bijzonder geschikt voor drukke ruimtes en houtwerk, waaronder interieur betimmering, houten meubilair, plinten, deuren, ramen en keukenkasten. Het is ook geschikt voor buitengebruik en zorgt voor een elegante satijnen afwerking op voordeuren en buitenhoutwerk. Met een subtiele glans van 30-35 procent combineert de finish moeiteloos schoonheid met functionaliteit.

  • Architects’ Gloss: Met een glansgraad van 85 procent kan de watergedragen Architects’ Gloss op elk oppervlak worden gebruikt, van radiatoren tot wanden en tegels, voor een rijke, duurzame kleur van muur tot muur. Sterk, flexibel en slijtvast: Architects’ Gloss is geschikt voor binnen en buiten houtwerk, meubels en metaal. De verfijnde hoogglansafwerking maakt het een uitstekende keuze voor voordeuren.