GO!Paint

Onze missie is geslaagd wanneer wij voor een specifiek schilderprobleem een goed product hebben ontwikkeld. Een product dat je dagelijks gebruikt, want wij willen onderdeel zijn van jouw vakwerk en daaraan een wezenlijke bijdrage leveren.

GO!Paint is onderdeel van Hildering Packaging, een Nederlands familiebedrijf sinds 1958 met focus op verpakkingen voor verf en chemie. Sinds 2004 brengen we onder de vlag van GO!Paint nieuwe schildersgereedschappen op de markt.

Wij ontwikkelen producten die het werk voor jou als professioneel schilder gemakkelijker, effici├źnter en schoner maken. Onze producten zijn erg prettig in gebruik en stuk voor stuk innovatief. Niet voor niets hebben de meeste producten zich bewezen als onmisbaar onderdeel van de standaard uitrusting van professionele schilders in binnen- en buitenland.

De producten die wij ontwikkelen ontstaan vaak uit de frustraties en idee├źn van vakschilders, waarmee we nauw samenwerken in de uitwerking daarvan.

Een GO!Paint tool herken je dan ook aan het innovatieve, duurzame karakter en de simpele no nonsens oplossingen voor problemen waar je als schilder dagelijks tegenaan loopt.

Alle producten zijn zo min mogelijk vervuilend omdat ze (verf)afval voorkomen en al van volledig gerecyclede materialen zijn vervaardigd. Bovendien zijn ze zo geconstrueerd dat de producten lang meegaan. De wegwerp liners (ook volledig gerecycled) zorgen ervoor dat de producten telkens weer snel schoon zijn en klaar voor hergebruik.

Testen, sparren en kennis uitwisselen doen we met (internationale) verfproducenten en schilders. Samen zorgen we ervoor dat we alleen producten op de markt brengen die jouw werk vergemakkelijken en het eindresultaat verbeteren.

Onze ontwerpafdeling verzorgt de volledige productontwikkeling en wij produceren bijna uitsluitend in Nederland, ook zo houden we de ecologische footprint extra laag. Voor de verfproducenten, winkels en webshops ontwikkelen we ook allerlei producten die helpen om verf beter te vervoeren naar de eindgebruiker.

Waarschijnlijk (her)ken je onze producten ook wel van andere grote merken. Dat kan kloppen, want wij werken graag samen met verffabrikanten. Zo worden de hoge kwaliteit van verf en tools optimaal op elkaar afgestemd en krijg jij het beste resultaat.


GO!Paint B.V.
Zandvoorstraat 69
1976 BN IJMUIDEN
T: +31 (0) 255 21 04 09
W: www.go-paint.com

Direct contact met GO!Paint