Dekker & Co

Van oorsprong zijn wij een textielgroothandel opgericht in 1950! Begonnen met de verkoop werkkleding en -schoenen en niet veel later uitgebreid met de in- en verkoop van transportdekens zoals verhuisdekens, opslagdekens, pakdekens en meubeldekens.

Rond 1960 is daar de import en productie van afdekmaterialen voor de professionele schilder en stucadoor aan toegevoegd, zo importeren wij onder andere stucvlies en afdekfolies.

 Vandaag de dag houden wij ons voornamelijk bezig met de ontwikkeling en productie van onze Spatkleden┬«. Volledig in eigen beheer ontwikkeld en door speciaal door ons geselecteerde atelier geproduceerd.

 Met onze Spatkleden is DUURZAAMHEID gegarandeerd. Dat begint al bij de inkoop van ons doek, restposten (welke anders vaak in verbrandingsoven terecht komen)  kopen wij bij veel weverijen in Europa op.

Maar de belangrijkste duurzaamheid zit hem vooral in het hergebruik door de schilder, karton, afdekvlies, plastic e.d. kan vaak maar 1 á 2 keer worden gebruikt en wordt daarna afgevoerd bij het bouwafval. Onze Spatkleden® kunnen wel tot 15 keer worden gebruikt bij meerder klussen, dat is nog eens duurzaam en uiteindelijk vaak nog goedkoper dan wegwerp materiaal.

Duurzaam en goedkoper = WIN WIN!!!Dekker & Co
Gildemark 121 - 124
1351 HL ALMERE
T: +31 (0)36 531 22 63

E: [email protected]
W: www.spatkleden.nl
W: www.opslag-verhuisdekens.nl

Direct contact met Dekker & Co