“Beal International – Mortex® / Bealstone®”

Een Belgisch bedrijf met een internationale reputatie

BEAL International, opgericht in 1974, is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de distributie van innovatieve producten voor de bouw- en decoratiesector.

Onder het gamma van producten ontworpen door BEAL International, zijn het met name de MORTEX® gewaxt beton of Tadelakt bekleding, het BEALSTONE® product, een nieuwe generatie Granito/Terrazzo, en de CAPILASIL® waterdichtingsoplossingen voor terrassen, gevels en injectie die het bedrijf beroemd hebben gemaakt.

In meer dan 45 jaar ervaring heeft BEAL International een unieke expertise ontwikkeld en zich gevestigd als een wereldreferentie voor multi-oppervlak gewaxt beton en Granito/Terrazzo bekledingen.

Het BEALSTONE® systeem, onze granito vernieuwd, trendy en gepersonaliseerd

Deze bekleding, samengesteld uit 97% natuurlijke ingrediënten, is een aanpasbaar afwerkingsproduct dat een uniek karakter geeft aan decoratie- en renovatieprojecten. Het kan worden gebruikt om verschillende oppervlakken zoals muren, bestaande tegels, meubilair, enz. te bedekken, zowel binnen als buiten.

Het BEALSTONE® systeem is ook een bekleding uit verschillende materialen bestaat: het kan worden gemaakt van kwarts, metaal, marmer, glas en nog veel meer. Het BEALSTONE® poeder kan in een oneindig aantal kleuren worden Getint.

Het BEALSTONE® systeem is ideaal voor restauratie: Art Deco granito bekledingen kunnen vrijwel identiek worden hersteld.

De Mortex® bekleding viert zijn 30ste verjaardag!

2022 kenmerkt een belangrijke verjaardag voor BEAL International: de 30ste verjaardag van de creatie van de MORTEX® bekleding, een product dat actueler is dan ooit.

De MORTEX® kleurenkaart bevat meer dan 64 kleuren. Maar daar houdt de keuze niet op, want uw vakman kan ook de kleur creëren die u wenst, precies zoals u het zich voorstelt. Dat is de kracht van MORTEX® gewaxt betonlook: hij past zich aan al uw wensen aan. Kleuren, tinten, vormen, texturen, effecten: alles is mogelijk!

Bestendig, flexibel en waterdicht, kan het in dunne lagen worden aangebracht op alle oppervlakken: vloeren, muren, meubels, douches, zwembaden, trappen, enz. Dankzij zijn uitzonderlijke hechting en talrijke toepassingsmethoden kan dit ultra-technische, multi-oppervlak gladgestreken beton worden aangepast aan al uw projecten en u een uniek, creatief en kwalitatief resultaat bieden.

Onze verschillende opleidingen

Wij bieden specifieke opleidingen aan voor onze verschillende productgamma’s. Onze trainers zijn gepassioneerde, hooggekwalificeerde en ervaren vakmannen. Zij delen met u de bedrijfsfilosofie en de technieken die nodig zijn om onze oplossingen te gebruiken.

Opleidingen worden in verschillende talen gegeven in ons opleidingscentrum in Fernelmont (België) of bij onze partner-distributeurs over de hele wereld. Ze combineren theorie en praktijk en worden op verschillende niveaus aangeboden (initiatie en specialisatie).

 
Beal International s.a.
Z.I Noville-Les-Bois
Rue du Tronquoy 8
5380 Fernelmont – Belgium

T : +32 (0)81 83 57 57
F: +32 (0)81 83 57 67
W: https://bealinternational.com/nl/over-beal/
Contact form link : https://bealinternational.com/nl/contact/

Direct contact met “Beal International – Mortex® / Bealstone®”