Anza Pro

We know what it takes
Anza Pro doet er alles aan om jou als schilder te begrijpen. Op deze manier kunnen we innovatieve en ergonomische verfgereedschappen ontwikkelen zodat jij efficiënter een perfect eindresultaat kan bekomen. Door schilders nauwlettend te observeren weten we hoe we voor jou het verschil kunnen maken. Deze kennis beïnvloedt de ontwikkeling van onze kwasten, verfrollen en tools. Als een schilder zegt dat ons materiaal goed aanvoelt, dan weten we dat we onze job goed hebben gedaan. We weten wat nodig is. Achter dit gevoel zit werelds meest geavanceerde technologie, een ergonomisch design, geoptimaliseerde prestaties en heel wat tests.  

Het Anza Pro assortiment bestaat uit de volgende hoofdgroepen:
• Kwasten
• Verfrollen
• Overige schildersgereedschappen  

Kwasten
De kwasten van Anza Pro zijn speciaal ontworpen voor de professionele schilder. We luisteren goed naar ervaren schilders en betrekken ze bij de ontwikkeling van de Anza Pro kwasten. Bij het samenstellen van de vezelmix wordt ieder aspect gewikt en gewogen om het schilderen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, een beter resultaat te bekomen en tijd te besparen We meten echt alles. Onze testrobot gaat aan de slag om tot harde cijfers te komen. Vervolgens wordt aan ervaren schilders gevraagd ermee aan de slag te gaan en kritiek te geven. Op basis van al deze informatie worden de Anza Pro kwasten geproduceerd om de professionele schilder optimaal te bedienen.  

Verfrollen
Bij Anza Pro hebben we voor elk te schilderen oppervlak de meest geschikte verfrol ontwikkeld. De kleur van de vacht correspondeert met de grofheid van de ondergrond. Zo zijn de witte Anza Pro rollen geschikt voor gladde ondergronden, de groene voor een medium gestructureerde ondergrond en de roze voor een grove ondergrond.  

Schildersgereedschappen
De gereedschappen van Anza Pro zijn ergonomisch, duurzaam, slim doordacht en makkelijk in het gebruik. Ze zijn zo ontwikkeld dat rug en schouders gespaard worden terwijl je hoger kan reiken en sneller kan werken. Als de gereedschappen handig werken, wordt het werk eenvoudiger, is het leuker en is het resultaat ook beter.  

Orkla House Care Benelux
Koralenhoeve 25
2160 Wommelgem
België

T: +32 (0)3 32 73 346
E: [email protected]

anzaverimex.eu

Direct contact met Anza Pro