Orkla House Care Benelux

ANZA, de enige met de “A” van A-kwaliteit.
ANZA gaat met de ontwikkeling van haar verfgereedschappen steeds uit van 4 kernwaarden:
  • Perfect eindresultaat
  • Productiviteit (snelheid)
  • Ergonomie
  • Duurzaamheid 

ANZA levert een compleet assortiment professionele verfgereedschappen en koppelt steeds de Zweedse degelijkheid en innovatiedrang aan de lokale kennis van de markt.

Het ANZA assortiment bestaat uit de volgende hoofdgroepen:
  • Kwasten
  • Verfrollen
  • Overige schildersgereedschappen  

Kwasten
De kwasten van ANZA zijn speciaal ontworpen voor de professionele schilder. We luisteren goed naar ervaren schilders en betrekken ze bij de ontwikkeling van de ANZA kwasten. Bij het samenstellen van de vezelmix wordt ieder aspect gewikt en gewogen om het schilderen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, een beter resultaat te bekomen en tijd te besparen. We meten echt alles. Onze testrobot gaat aan de slag om tot harde cijfers te komen. Vervolgens wordt aan ervaren schilders gevraagd er mee aan de slag te gaan en kritiek te geven. Op basis van al deze informatie worden de ANZA kwasten geproduceerd om de professionele schilder optimaal te bedienen. 

Verfrollen
Bij ANZA hebben we voor ieder te schilderen oppervlak een perfect geschikte verfrol ontwikkeld. De kleur van de acht correspondeert met de grofheid van de ondergrond. Zo zijn de witte ANZA rollen zijn geschikt voor gladde ondergronden, de groene voor een medium gestructureerde ondergrond en de roze voor een grove ondergrond. 

Schildersgereedschappen
De gereedschappen van ANZA zijn ergonomisch, duurzaam, slim doordacht en makkelijk in het gebruik. Ze zijn zo ontwikkeld dat rug en schouders gespaard worden terwijl je hoger kan rijken en sneller kan werken. Als de gereedschappen handig werken, wordt het werk eenvoudiger, is het leuker en is het resultaat ook beter. 

Orkla House Care Benelux
Koralenhoeve 25
2160 Wommelgem
België

T: +32 (0)3 32 73 346
E: [email protected]

anzaverimex.eu

Direct contact met Orkla House Care Benelux