Van Dam’s Kwastenfabriek

Makers van Goudhaantje® kwasten.

Van Dam’s Kwastenfabriek BV, is een vooruitstrevende en op ambachtelijke leest geschoeide kwastenfabriek, opgericht in 1928 en reeds vanaf het prille begin gevestigd in Culemborg in het midden van Nederland. Met trots mogen we ons de laatst overgebleven kwastenfabriek van het land noemen. Van Dam’s Kwastenfabriek BV is door de jaren heen uitgegroeid tot een gerenommeerde fabrikant van kwasten van onberispelijke kwaliteit voor met name de professionele schilder.

 Vooruitstrevend

Niet in de laatste plaats door de continue samenwerking met de schilder. Hierdoor voldoen onze producten aan de wensen van de schilder rekening houdende met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verven. Al meer dan 90 jaar is de naam Van Dam’s Kwastenfabriek BV onlosmakelijk verbonden met kwaliteit.

 Een diverse assortiment

Wij produceren al weer jaren Goudhaantje® kwasten, waaraan we ook onze Goudhaantje® verfrollers hebben toegevoegd. Want wat is een schilder zonder kwasten in combinatie met zijn verfroller. Alle Goudhaantje® kwasten kenmerken zich door hun hoge verfopname en verfafgifte. De kwasten leveren een strak afwerkresultaat zonder kwastenstrepen. De kwasten zijn gemakkelijk te reinigen en zeer slijtvast

Het gamma van Goudhaantje® bestaat uit:

Goudhaantje® Futura

Vervaardigd van 100% synthetische vezels, aanbevolen voor de nieuwe generatie synthetische verven en water gedragen verven. Met de Goudhaantje® Futura kwasten kunt u perfect besnijden.

Goudhaantje® Purple

Vervaardigd van 100% synthetische vezels, aanbevolen voor de verwerking van water gedragen verven en voor synthetische verven met een lage viscositeit. De Goudhaantje® Purple kwasten blinken uit in souplesse en een zeer hoog verfopname vermogen. Met de Goudhaantje® Purple kwasten kunt u perfect besnijden.

Goudhaantje® Traditioneel

Traditionele kwasten vervaardigd van zuiver Chinees varkenshaar voor de verwerking van synthetische verven, minder geschikt voor water gedragen verven. Enkel de nieuwe serie 266 hoek kwasten zijn vervaardigd van 100% synthetische vezels. Deze hoek kwasten zijn inzetbaar bij zowel synthetische verven als water gedragen verven en ideaal voor het besnijden van muurverven.

Goudhaantje verfrollers

Bij de ontwikkeling van verfrollers wordt rekening gehouden met de te behandelen oppervlakte, te verwerken verf, gereedschap en natuurlijk de schilder. Het gebruiksgemak, afwerkresultaat in combinatie met een maximale te behalen tijdsbesparing de belangrijkste parameters zijn.

Van Dam’s Kwastenfabriek heeft een breed scala aan verfrollers in haar assortiment, van Polyamide, Nylon, Microvezel, Vilt, Vestan, Schuim extra fijn, Schuim extra fijn concaaf tot Beflockte schuimrollers.

Nieuwsgierig geworden, neem gerust contact met ons op, via onderstaand contactformulier. Of ga naar onze website: www.vandamskwasten.nlVan Dam’s Kwastenfabriek BV
Randweg 16 
4104 AC Culemborg


T: 0345-513041
E: [email protected]  
W: vandamskwasten.nl

Direct contact met Van Dam’s Kwastenfabriek