Van Dam’s Kwastenfabriek

Makers van Goudhaantje® kwasten.
Ambachtelijk én vooruitstrevend
Van Dam’s Kwastenfabriek BV, is een vooruitstrevende en op ambachtelijke leest geschoeide kwastenfabriek, opgericht in 1928 en reeds vanaf het prille begin gevestigd in Culemborg, in het midden van ons land. Met trots mogen ze zicht de laatst overgebleven kwastenfabriek van Nederland noemen. Van Dam’s Kwastenfabriek BV is door de jaren heen uitgegroeid tot een gerenommeerde fabrikant van kwasten van onberispelijke kwaliteit voor met name de professionele schilder. Niet in de laatste plaats door de continue samenwerking met de schilder. Hierdoor voldoen hun producten aan de wensen van de schilder rekening houdende met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verven. Al meer dan 90 jaar is de naam Van Dam’s Kwastenfabriek BV onlosmakelijk verbonden met kwaliteit.  

Goudhaantje® kwasten
Het vlaggenschip van de firma, onder het merknaam Goudhaantje® kent drie verschillende lijnen, de Goudhaantje® Traditioneel met 100% varkenshaar, de Goudhaantje® Futura, met 100% synthetische vezels aanbevolen voor de nieuwe generatie synthetische verven en water gedragen verven en tot slot de Goudhaantje® Purple, ook met 100% synthetische vezels, voor de verwerking van water gedragen verven en voor synthetische verven met een lage viscositeit.  

Wilt u meer weten?
Op de website www.vandamskwasten.nl laat het bedrijf U naast het Goudhaantje® kwasten en verfroller assortiment hun complete assortiment kwasten en schildersbenodigdheden zien. Via de verfgroothandel en via de verfspeciaalzaak zijn alle artikelen verkrijgbaar. Ook voor kwasten onder private label of met speciale wensen kunt U bij Van Dam’s Kwastenfabriek terecht! 

Van Dam’s Kwastenfabriek BV
Randweg 16 
4104 AC Culemborg


T: 0345-513041
E: [email protected]  
W: vandamskwasten.nl

Direct contact met Van Dam’s Kwastenfabriek