Spring naar hoofdcontent
Anza Pro
Anza Pro

Anza Pro

We know what it takes

Anza Pro is een van de toonaangevende fabrikanten van schildergereedschappen in Scandinavië. Anza Pro heeft zijn productie in Bankeryd in het Zuiden van Zweden, en exporteert van daaruit naar verschillende andere landen.

 WE KNOW WHAT IT TAKES

Bij Anza Pro weten we wat er van jouw gevraagd wordt als professionele schilder. Daarnaast begrijpen we als geen ander wat er nodig is om de beste professionele verfgereedschappen te ontwikkelen voor de professional. Het is onze uitdaging om dagelijkse werk van de schilder  gemakkelijker te maken met producten die de resultaten verbeteren, tijd besparen en verlichting bieden.


WE KNOW WHAT IT TAKES

TO BE A PROFESSIONAL PAINTER

Schilderen: is er een job die meer voldoening geeft? Het vraagt ontzettend veel doorzettingsvermogen en toewijding, dag in dag uit. Want als schilder weet je dat je de kracht hebt om een verschil te maken. Je maakt van een huis een echte thuis en geeft kleur aan ruimtes én levens. Zelfs de meest troosteloze kamer tover je om tot een middelpunt van geluk.

Helaas gaat jouw inspirerend werk ook gepaard met lange dagen, een zere rug, een stijve nek en blaren op je handen. Maar je neemt het erbij, want de blik van mensen bij het zien van hun opgeknapte huis is onvergetelijk. Het maakt je trots, en daar doe je het voor.

WE KNOW WHAT IT TAKES

TO MAKE PROFESSIONAL PAINTING TOOLS.

Wat jullie, professionele schilders, met een kwast kunnen, doet niemand jullie na. Hoewel het een zware job is, geven jullie iedere dag het beste van jezelf. Met pijnlijke lichaamsdelen tot gevolg. Rollers, kwasten en toebehoren die het werk zo gemakkelijk en zo pijnloos mogelijk maken, zijn dan ook onmisbaar. Dat weten we bij Anza Pro.

Daarom bestuderen we jullie nauwkeurig tijdens jullie dagelijks schilderwerk. We zien van dichtbij wat er precies nodig is om de job snel en efficiënt uit te voeren. Omdat jullie allemaal streven naar een maximaal resultaat, verbeteren we voortdurend onze producten met behulp van geavanceerde technologieën, ergonomische ontwerpen en ontelbare testmomenten. Zo zetten jullie elke dag opnieuw een optimale prestatie neer.