Spring naar hoofdcontent
Dreumex B.V.
Dreumex B.V.

Dreumex B.V.

Dreumex. Serious hygiene.

In de bouw heeft u dagelijks te maken met sterk vervuilende stoffen. Olie, vet, bitumen, teer, verf en oplosmiddelen verontreinigen uw handen, werkplek, gereedschap en machines. Een goede verzorging van uw handen en uitrusting is essentieel voor de uitoefening van uw beroep.

Dreumex B.V.

Bij Dreumex ontwikkelen we al meer dan zeventig jaar producten voor de bouw. Ons assortiment bevat handreinigingsproducten en crèmes voor intensief gebruik, wipes, industriële reinigingsmiddelen en ontvetters. In de afgelopen decennia hebben we onze formules geperfectioneerd zodat onze producten moeiteloos de zwaarste vervuilingen verwijderen. Ze zijn van uitmuntende kwaliteit en zijn veilig voor zowel uw huid als uw uitrusting.

Dreumex B.V.

 

Dreumex B.V.

Handreinigingsproducten

Onze brede variëteit aan industriële handreinigingsoplossingen bevat heavy-duty handreinigingsgels en pasta’s met natuurlijke en milieuvriendelijke korrels om verschillende soorten vervuiling te bestrijden. De zeeppatronen zijn eenvoudig te installeren in onze robuuste en handige dispensers. Voor degenen die geen stromend water op hun werkplek hebben, zijn onze krachtige reinigingsdoekjes zoals Dreumex Expert Wipes uitermate geschikt voor het reinigen van de handen en gereedschappen.

 

Handverzorging en -bescherming

Voor de bescherming van uw handen tegen schadelijke stoffen zoals cement, lijm, verf en vet, hebben we een beschermende crème ontwikkeld die aan het begin van de werkdag kan worden aangebracht. Aan het eind van de dag is het belangrijk om uw handen te hydrateren met onze verzorgende crème. Hierdoor kan de huid zich herstellen en blijven uw handen gezond en pijnvrij.

 

Industriële reinigers en ontvetters

Wilt u hardnekkige stoffen zoals bitumen, teer en roestwerende coatings verwijderen? Onze reinigers en ontvetters voor intensief gebruik verwijderen ze met gemak van uw gereedschap, machines, motorblokken en de meeste andere oppervlakken. Deze producten zijn ontwikkeld om diep in de vervuiling door te dringen en uw apparatuur perfect schoon achter te laten.

 

Dreumex: marktleider in Europa

Dreumex ontwikkelt en produceert al meer dan 70 jaar geavanceerde, hoogwaardige handverzorgings-, industriële reinigings- en desinfectieproducten. Met onze oplossingen promoten we een hygiënische levensstijl en helpen we professionals om hun handen gezond te houden. Wij blijven ons verdiepen in de veranderende behoeften van onze klanten - en zullen nooit stoppen met innoveren.

 

Dreumex. Serious hygiene.

 Meer informatie over onze oplossingen? Kijk op www.dreumex.com