Spring naar hoofdcontent
Sanders Media BV

Sanders Media BV

Exploitatie print- en online media
Sanders Media BV

De multimediale platformen van Sanders Media
Sanders Media exploiteert verschillende titels in print, online en waar mogelijk daartussen. Als schakel tussen de adverteerder en de doelgroep, onder meer door actief deel te nemen aan de vakbeurzen van de diverse branches. Waar uw klanten zijn, is Sanders Media ook.

De multimediaplatforms van Sanders Media brengen dagelijks het laatste nieuws binnen de interieurbouw branche, interieurbranche, parketbranche, schilderbranche, meubelbranche en de groene sector. We richten ons zowel op de business to consumer als op de business tot business markt. Via onze vakbladen, websites , nieuwsbrieven en social media kanalen bereikt u de juiste doelgroep aan de hand van gerichte en onderscheidende content.

Waardevolle informatie
Sanders Media staat in nauw contact met professionals in de sector en maakt intensief gebruik van de kennis van een uitgebreid netwerk. Omdat wij dicht bij de doelgroep staan kunnen we u precies vertellen hoe u uw informatie het beste over kan brengen. Magazines en websites zijn volgens Sanders Media geen doorgeefluik voor sponsorinformatie, maar bevatten waardevolle informatie voor de lezer.

Spraakmakende onderwerpen
Uw informatie is namelijk ons vak, en dat geldt voor de informatiebehoefte van de lezer evenzeer als voor de communicatiebehoefte van de adverteerder, omdat in onze visie die twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Informatieve redactionele artikelen gaan hand in hand met fraaie advertenties. Kernachtig weergegeven spraakmakende onderwerpen, die uitnodigen om tijdens de koffie en de schaft met elkaar te bespreken, zodat de boodschap van de adverteerder optimaal tot zijn recht komt. $Unieke platforms Sanders Media

Met ons portfolio bereiken we een steeds groter deel van de professionals op en rond het huis in Nederland. De inhoud van onze multimediaplatforms wordt in nauwe samenwerking met de adverteerders bepaald en opgesteld.

Meubel+ is het nieuwe cross mediale platform voor de interieursector, gericht op professionals die actief zijn in alle deelbranches op het gebied van wonen en projecten. Het magazine Meubel + wordt gelezen door een groot aantal retailers in de interieurbranche, stylisten , binnenhuisarchitecten, fabrikanten, importeurs en agenten van meubels, woondecoratie en woonaccessoires.

Parketblad is het platform voor de parketteur in Nederland. Het blad bestaat al ruim 25 jaar en wordt gelezen door gebruikers en producenten van parket. Onmisbaar voor iedereen in de branche, van leverancier tot parketteur en verkoper.

Interieurbouw is het platform voor vakbedrijven in de interieurbouw, meubelmakers, interieurarchitecten, aftimmerbedrijven, beroepsopleidingen en toeleveranciers in de interieurbouwbranche. Het vaktijdschrift Interieurbouw wordt al bijna 25 jaar gericht verspreid in Nederland en België.

SGA is hét platform voor uitvoerenden in de Schilder/Glas & Afbouw. Het vakblad wordt verspreid onder schilders, glaszetters, stukadoors, tegelzetters, afbouwbedrijven, plafond- en wandmontagebedrijven en onderhoudsbedrijven.

TuinVAK is hét platform voor uitvoerenden in de groene sector. Het vakblad wordt gelezen door hoveniersbedrijven, gemeentelijke groenafdelingen, tuin- en landschapsarchitecten en beheerders van begraafplaatsen en sportvelden.

Sanders Media BV