Spring naar hoofdcontent
Snickers Workwear
Snickers Workwear

Snickers Workwear

Snickers Workwear

Snickers Workwear blijft al een halve eeuw de grenzen van vakwerk en van vakmensen verleggen. We ontwerpen onze werkbroeken, jacks en andere workwear vanuit de wensen van vakman en vakvrouw op de werkvloer. Wij maken werkkleding die met en voor jou werkt, wat je vak ook is en wat je werkdag ook voor je in petto heeft.

Snickers Workwear

 Je belangrijkste gereedschap? Werkkleding die werkt.

Goede werkkleding is het enige stuk gereedschap dat alle vakvrouwen en vakmannen elke dag nodig hebben, wat ze ook doen. Tel daarbij op dat je bewezen zo’n 15% minder effectief werkt als je niet in de juiste uitrusting werkt en je begrijpt waar om wij jouw én ons vak serieus blijven nemen.

Snickers Workwear

#InventingWorkwear

Snickers Workwear is al bijna een halve eeuw een begrip als Zweedse uitvinder, producent en leverancier van eersteklas werkkleding. Vanaf de allereerste werkbroek die elektricien en oprichter Matti Viio bedacht voor zijn eigen werk, draait bij ons alles om de vakman en vakvrouw zelf.

Snickers Workwear

Sinds 1975 denken we vanuit het perspectief van de werkvloer. Voor ons telt altijd wat de professional van vandaag nodig heeft. Je vakgebied verandert immers voortdurend, en daarom heeft elke specialist andere behoeftes om zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen blijven werken. Dat zie en voel je al vijf decennia terug in alle werkkleding die we maken.

Snickers Workwear

Ons complete assortiment en nog veel meer info vind je op onze site.

Slim design, intelligente materialen

In Nederland kennen veel mensen Snickers Workwear vooral van de ijzersterke, slim ontworpen en extreem comfortabele werkbroeken die we maken. Dat is terecht, want we hebben voor zo ongeveer elk beroep de ideale werkbroek ontworpen.

Elk model is tot in de puntjes voorzien van de beste materialen. We blijven zoeken naar de nieuwste, slimste en duurzaamste stoffen, van flexibele full stretch en ademende water- en winddichte stof tot oersterke Kevlar of Cordura vezels, precies op de plek waar jij het nodig hebt.

Maar Snickers Workwear is veel meer dan alleen de beste werkbroek voor ieder vak en elk weertype. Onze modellen vind je in meer maten dan waar ook, zodat alles jou op het lijf geschreven is.

Met onze werkjacks, shirts, truien, vesten, sokken, handschoenen en meer maak je jouw uitrusting altijd compleet, wat je werkdag ook brengt.

Duurzaam duurt het langst

Als onderdeel van Hultafors Group zit duurzaamheid in ons bedrijfs-DNA. We ontwerpen onze werkkleding altijd zo dat elk product zo lang mogelijk meegaat. Want duurzaam duurt het langst.

Minder weggooien is minder impact op het milieu, en in elke nieuwe collectie vind je meer gerecyclede en duurzaam geproduceerde stoffen terug. We laten elk jaar meer van onze werkkleding recyclen door key partners uit Nederland. Daardoor weet jij zeker dat je zo goed, zo verantwoord én zo comfortabel mogelijk werkt, in kleding die extra lang door kan – net als jijzelf dus!

We blijven inspireren

Snickers Workwear blijft inspireren. Als het nodig is doen we dat door het hele speelveld radicaal te veranderen. Onze nieuwe Capsulized werkbroek met geïntegreerde kniebeschermers is daar maar een voorbeeld van. Of je nou schilder, installateur of hovenier bent, vloeren legt of muren metselt, we denken altijd met je mee. Zolang jij maar je beste werk ooit kunt leveren, elke dag opnieuw. Uiteindelijk gaat het niet om wat wij doen, maar wat jij voor elkaar krijgt door onze hoogwaardige werkkleding te dragen.

Bekijk op onze website wat Snickers Workwear voor jou en je werk kan betekenen.