Duurzaam alternatief

Copperant introduceert twee nieuwe producten in de verspuitbare Altra lijn. De Altra Grondverf en de Altra Finish zijdeglans worden toegevoegd aan de productlijn.

Duurzaam alternatief

Copperant biedt met deze twee biobased producten een duurzaam alternatief voor spuitverf. De Copperant Altra Grondverf is een universele watergedragen grondverf op basis van biobased bindmiddel een andere natuurlijke grondstoffen. Deze grondverf is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en kan op diverse ondergronden worden gebruikt zoals hout, steen, staal en kunststof. De grondverf is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur van het Copperant Kleur Mengsysteem.

Altra Finish is een watergedragen dekkende zijdeglanslak op basis van plantaardig bindmiddel en andere natuurlijke grondstoffen. Deze verf is te verspuiten bij zeer lage druk en is geschikt voor op hout zowel binnen als buiten. In combinatie met de Altra Grondverf biedt Altra Finish zijdeglanslak een langdurige bescherming.

Om vakschilders kennis te laten maken met de nieuwe verspuitbare verven komt Copperant in november naar een aantal dealers toe.