Extra design en dimensie

Orac Decor zet verder in op de populaire categorie 3D Wall Covering. 3D Wall Covering met repetitief design is trending, het voegt extra design en dimensie toe aan je ruimte en creƫert een breed scala aan opportuniteiten om je interieur te personaliseren.

Extra design en dimensieExtra design en dimensie

Daarom introduceert Orac Decor enkele nieuwe varianten, ontworpen door Orio Tonini, om jouw eigen stijl en persoonlijkheid op een budgetvriendelijke manier tot uiting te brengen.

De profielen zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te plaatsen en zijn gemaakt uit duurzame materialen. Daarnaast hebben ze bewezen positieve thermische en akoestische eigenschappen.

Orac Decor 3D Wall Covering heeft positieve akoestische en thermische effecten. Het absorbeert tot 25% van een conversatie en heeft daarnaast thermische eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van standaard isolatieplaten van dezelfde dikte.

De 3D Wall Covering profielen werden zo ontworpen, dat ze eenvoudig te installeren zijn en zo min mogelijk extra afwerking vragen. De zijkanten werden reeds afgewerkt en zijn meteen ook logische verbindingspunten. Zo zie je na installatie geen naden meer!