Samen voor een toekomstbestendige groei

Caspar de Haan en De Variabele kondigden een fusie aan. Er wordt een nieuwe groep gevormd waaronder de twee afzonderlijke organisaties onder hun eigen naam blijven opereren.

Samen voor een toekomstbestendige groei

Van links Cas de Haan, Joep Burghouts, Ludwig Smits en Bob Jacobs 

Met deze stap beoogt de nieuwe combinatie een toekomstbestendige groei, die nog meer werkgelegenheid schept. NPM Capital is als partner aangetrokken om de groep te ondersteunen in deze volgende fase.

Caspar de Haan en De Variabele zijn familiebedrijven die al generaties lang bestaan en die weten hoe je aan een solide toekomst bouwt. Zij bundelen hun kennis en ervaring om een leidende partner voor vastgoedverduurzaming te worden en nog beter in te spelen op de complexe vraag van de markt naar betaalbare verduurzaming van woningen en circulaire bouwstromen. Om de positie van leidende verduurzamingspartner waar te maken is groei op het gebied van innovatie en organisatie nodig. Daarom werd op 20 april 2022 met volle overtuiging de fusieovereenkomst ondertekend door Cas de Haan, directeur van Caspar de Haan en Bob Jacobs, Joep Burghouts en Ludwig Smits, proceseigenaren van De Variabele.

Bekijk hier de video.