Kozijnen voor de toekomst

Kozijnfabrikant en leverancier Schipper Kozijnen en aluminium systeemhuis Kawneer hebben de handen ineen geslagen om speciaal voor de particuliere woningbezitters een unieke collectie aluminium steellook kozijnen aan te bieden. Een samenwerking waarin kwaliteit en service voorop staan.

Jeroen Morsch van Schipper Kozijnen (l) en Nico Klomp van Kawneer (r)

Vanaf 1 oktober 2022 levert Schipper Kozijnen ook haar particuliere klanten de hoogwaardige aluminium kozijnen van Kawneer. 

De nieuwe collectie aluminium steellook kozijnen zijn er voor iedere gewenste woonstijl en in iedere denkbare kleur. Ze hebben dezelfde strakke en slanke uitstraling als stalen kozijnen, maar zijn óók nog eens duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm. Of klanten nu een authentieke, een industriële of een geheel moderne look wensen, de nieuwe steellook collectie biedt de oplossing. 

Om woningbezitters een optimale beleving van aluminium ramen en deuren te bieden worden de showrooms van Schipper Kozijnen in Nederland ingericht met de nieuwe steellook collectie.

Met de modulaire aluminium systemen voor ramen, deuren en schuifpuien van Kawneer maakt het niet uit wat het uitgangspunt is van het ontwerp, of dat nu esthetiek is of functionaliteit. Het modulaire systeem is zo bedacht dat, ongeacht de functionele eigenschappen de vormgeving aan de buitenzijde gelijk blijft voor een eenduidig gevelbeeld.