Duurzame coating voor het hele huis

Duurzaamheid kan zo eenvoudig zijn – als je maar de juiste partner aan je zijde hebt. ADLER geldt sinds jaar en dag als hét adres voor milieuvriendelijke coatings voor kozijnen, meubels, gevels en binnenmuren.

Duurzame coating voor het hele huis
Duurzame coating voor het hele huis
Duurzame coating voor het hele huis

De Oostenrijkse verf- en lakproducent is met zijn hoogwaardige green-assortiment zelfs een stap verder gegaan: hiermee heeft ADLER de nieuwe standaard voor duurzame coatings voor het hele huis gezet. Wie het green-assortiment graag in de praktijk wil aanschouwen, kan van 1 tot en met 4 november de stand van ADLER Benelux op de HoutPro+ in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch bezoeken.

De ecologische houtolie Lignovit Terra voor milieuvriendelijke houtbescherming, de duurzame kozijn- en meubellakken Aquawood Natureffekt en Bluefin Terra-Diamond voor natuurlijke houten oppervlakken binnenshuis, een gezond woonklimaat met de binnenlazuur Lignovit Interior UV 100 of de muurverf Aviva Terra-Naturweiß: ADLER biedt de perfecte coatingsoplossing voor elke toepassing.

Alle producten hebben een uitstekende ecobalans – met behulp van de duurzame coatings kan tot 4 kg CO2 per liter worden bespaard. De green-producten bevatten veel natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen, hebben een laag VOC-gehalte en zijn vrij van zware metalen, aromaten en weekmakers. Tot slot worden de producten uit het green-assortiment 100 procent klimaatneutraal geproduceerd. Het green-assortiment garandeert dan ook een hoge standaard bij alle duurzaamheidscriteria.