Steun voor Pink Ribbon

Little Greene doneert gedurende de hele Borstkankermaand oktober een deel van de Nederlandse verkoopopbrengsten van verfblikken en behangrollen net als voorgaande jaren aan Pink Ribbon.

Steun voor Pink Ribbon
Steun voor Pink Ribbon
Steun voor Pink Ribbon

Little Greene heeft wederom toegezegd € 0,50 van elk verkocht verfblik én elke verkochte behangrol aan Pink Ribbon te doneren. Dit geldt voor alle verfblikken en behangrollen, die geheel oktober 2022 worden verkocht via de Little Greene-dealers in Nederland en via www.littlegreene.nl.

In de maand oktober helpen klanten van Little Greene dus actief mee om onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan te steunen.

In 2021 waren er in Nederland ongeveer 18.000 borstkankerdiagnoses. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Door geld op te halen worden projecten en onderzoek gefinancierd om borstkanker te voorkomen en om borstkanker beter te kunnen behandelen. Daarnaast wordt ook de nazorg niet vergeten. Ondanks dat de overlevingskansen de afgelopen decennia aanzienlijk zijn gestegen, sterven er jaarlijks toch nog meer dan 3.000 mensen aan deze ziekte. Onderzoek is daarom nog steeds hard nodig.

Ruth Mottershead, Creative Director Little Greene: ‘We vinden het heel belangrijk om de Borstkankermaand oktober te supporten. Pink Ribbon doet uitzonderlijk werk om geld in te zamelen voor noodzakelijk borstkankeronderzoek en de nazorg van borstkankerpatiënten.’