Overname versnelt groei

VHZ Groep heeft de overname van het montagebedrijf Alwood Montage afgerond. Deze overname betekent voor VHZ een verdere versterking van haar positie in de complete levering van duurzame kozijnoplossingen.

Overname versnelt groei

Daarmee wil VHZ haar rol als servicegerichte partner in de renovatie- en nieuwbouwmarkt vergroten.

Het in 1977 opgerichte Alwood uit Terborg is een zeer betrouwbare partner in de bouw en onderscheidt zich door een strakke planning en tegelijkertijd een hoge mate van flexibiliteit. Met de overname door VHZ kiest Alwood voor solide groei van het bedrijf. Het zal zich binnen de groep als zelfstandige werkmaatschappij verder kunnen ontwikkelen. 

‘Op het gebied van montage, interieurbouw en afbouw is Alwood, opgericht en geleid door de familie Ubbink, al jaren een begrip in Nederland. Het is een trots, modern en enthousiast familiebedrijf met een frisse en positieve kijk op de toekomst. Dat past heel goed bij onze groep van bedrijven die streeft naar toekomstbestendig ondernemerschap en duurzame kozijnoplossingen,’ zegt Ben Bergsma, CEO van VHZ. ‘Met Alwood erbij, kunnen we verder bouwen aan de groei- en optimalisatiedoelstellingen van VHZ.’

In juli 2021 is VHZ overgenomen door het huidige management en Gilde Equity Management. Door deze overname van Alwood breidt het bedrijf haar portfolio verder uit.