Tegeltour op maat

Onder de slogan ‘The Essential Tile Meeting’ zal Argenta Cerámica haar klanten, distributeurs, architecten en interieurontwerpers van over de hele wereld samenbrengen op haar hoofdkantoor. Daar kunnen ze een zintuiglijke tour maken door verschillende ruimtes.

Tegeltour op maat
Tegeltour op maat
Tegeltour op maat

Bezoekers kunnen zich verbinden met keramiek en geavanceerde trends door de gevarieerde ontwerpen in elke collectie. Tijdens de bijeenkomst, van 20 februari tot 10 maart 2023, gaan ze op een unieke, op maat gemaakte tour, waarbij de persoonlijke touch en beleving centraal staat. Het keramiekbedrijf heeft een reeks audiovisuele, gastronomische en zintuiglijke oplossingen voorbereid om de exclusieve tour te begeleiden.

Het evenement vindt plaats in de unieke, bekroonde Heart-ruimte in de gerenoveerde faciliteiten. Het doel is om het nieuwste ontwerp en de nieuwste producten te presenteren en via de tour contact te leggen met zijn klanten en medewerkers van over de hele wereld.

Hart is de tentoonstellingsruimte, met meer dan 2.000 vierkante meter vloeroppervlak, die is ontworpen door het prestigieuze SUMMUMSTUDIO. De ruimte is bekroond met verschillende prijzen, waaronder de German Design Award 2022 met een speciale vermelding voor Excellent Architecture and Interior Architecture.