De truck onder de bestelwagens

Op de MAN-stand op de BouwBeurs 2023 (6-10 februari, Jaarbeurs Utrecht) staat de MAN TGE in de spotlights. De truck onder de bestelwagens laat zijn veelzijdigheid zien aan de hand van een dubbele cabine pick-up en met de TGE Individual Lion S, een speciale uitvoering die door MAN Individual is voorzien van maatwerk-extra’s.

De truck onder de bestelwagens | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
De truck onder de bestelwagens | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
De truck onder de bestelwagens | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De MAN TGE is ideaal voor inzet in de bouw. Hij is leverbaar met achterwielaandrijving en heeft een aanhangergewicht van maar liefst 3.500 kg. Dat combineert hij met plaats voor maximaal zeven personen en het comfort van een automatische achttraps transmissie. Ook een geveerde truckersstoel is standaard.

De TGE 3.180 Chassis met dubbele cabine is gemáákt voor maatwerktoepassingen. Zo is hij het robuuste startpunt voor bijvoorbeeld een kiepwagen of een krachtpatser met een kraan of open laadbak. Alle MAN TGE-modellen beschikken over de krachtige en efficiënte 2,0-liter Euro 6 dieselmotor die ook geschikt is voor het gebruik van HVO-brandstof.

De TGE 3.180 Lion S die MAN op de BouwBeurs laat zien, is het visitekaartje van de nieuwe MAN Individual-afdeling. De special edition springt er uit met sportieve rode accenten, zwarte 17 inch lichtmetalen velgen, buitenspiegels in carbon look en de driedelige achterspoiler.