Extra aandacht voor veilig en gezond werken

Op woensdag 29 maart staat de Bewust Veilig-dag 2023 op het programma. Op deze dag besteden honderden bedrijven in de bouw-, techniek- en onderhoudssector extra aandacht aan veilig en gezond werken.

Extra aandacht voor veilig en gezond werken | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Voor het eerst kunnen alle bedrijven op 29 maart, verspreid over de dag, meedoen aan drie verschillende online toolboxes. Ook in de dagen daarna zijn deze online toolboxes nog terug te kijken.

Op dit moment staat de teller op ruim 380 deelnemende bedrijven. Daarmee is het aantal van vorig jaar, 405 deelnemers, een kleine twee maanden voor de Bewust Veilig-dag al bijna geëvenaard. Dat is natuurlijk een goede zaak, want hoe meer bedrijven meedoen, hoe beter de branches de nadruk kunnen leggen op het terugdringen van het aantal ongelukken tijdens het werk. 

Uiteindelijk bepaalt ieder bedrijf zelf hoe het de Bewust Veilig-dag invult. Wie wil zien wat men mogelijk kan doen of organiseren, of hoe andere bedrijven de voorgaande edities beleefden, kan terecht op bewustveilig.com/inspiratie/. Ook is het mogelijk om via de website of social media jouw initiatief te delen.

Schrijf je hier gratis en vrijblijvend in.