40 jaar gedreven ondernemen

Baril Coatings bestaat op 12 november 2022 precies 40 jaar. Een goed moment om terug te kijken op hele mooie enerverende jaren waarin het bedrijf is ontwikkeld tot een internationale marktspeler.

Speel video

Maar zeker ook een moment om onze blik vooruit te richten op een duurzame toekomst vol innovatieve ontwikkelingen. Het ambitieuze strategisch plan voor de komende jaren ligt klaar. Baril Coatings heeft zich als doel gesteld om in 2030 alleen nog maar 100% hernieuwbare grondstoffen te gebruiken voor hun coatings.

Baril Coatings is in 1982 gestart met de productie van verf en coatings in Moerkapelle. Een aantal betrokken medewerkers zijn al vanaf het eerste uur actief in het bedrijf. Zij hebben het bedrijf zien groeien van kleinschalige verfmaker vanuit een schuurtje naar een internationaal opererende coating producent.

Maar wat maakt Baril Coatings nu anders dan andere verfproducenten? Dit zit grotendeels in het feit dat de gedreven ondernemersfamilie Duijghuisen vaak net andere keuzes durft te maken. Het ondernemerschap was voor vader Geert een sprong in het diepe en zeker niet altijd even gemakkelijk, maar pionieren en denken in mogelijkheden is waar de passie vandaan komt.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen