Dé lak voor buiten

Een extreem duurzame buitenlak met ultiem glansbehoud en jarenlange bescherming dat zijn de eisen voor een uitstekende buitenlak. Sikkens Rubbol XD is de buitenlak die jouw vakmanschap ondersteunt. Je wilt tenslotte optimale kwaliteit en prestatie bieden als vakman. Daarbij heeft Sikkens de buitenlak vorig jaar op twee aspecten verbeterd: betere verwerking en snellere droging. 
Dé lak voor buiten
Dé lak voor buiten
Sikkens Rubbol XD is een extreem duurzame buitenlak en biedt langdurige bescherming tegen UV-en weersinvloeden tot wel 10 jaar, de standaard als het gaat om buitenduurzaamheid. Daarbij behoud XD jarenlang lang ultieme glans.

Verwerkt beter en droogt sneller!
Sikkens blijft altijd zoeken naar mogelijkheden om de producten te verbeteren. Uit een onderzoek onder schilders is gebleken dat de wens was om de verwerking te verbeteren en de droogtijd te verkorten. Vorig jaar is de vernieuwde receptuur van Sikkens Rubbol XD gelanceerd, waarbij deze twee aspecten zijn aangepakt. Rubbol XD verwerkt beter en droogt sneller met behoudt van de extreme buitenduurzaamheid van 10 jaar en ultieme glans. Het product is te verwerken tussen 0°C tot 30°C, zo kan je vier seizoenen lang aan de slag met deze buitenlak.
Biobased
De Rubbol buitenlakken en primers van Sikkens hebben een biobased certifcaat. Een biobased certificaat wil zeggen dat de verf is ontwikkeld met herwinbare natuurlijk grondstoffen. Zowel de lakken als de primers van Sikkens beschikken over dit certificaat, wat betekent dat je een volledig biobased systeem voor buiten kan aanbieden. Zo biedt je optimale kwaliteit en bescherming en neem je ook het milieuaspect in acht.

Verkrijgbaar
Sikkens Rubbol XD is verkrijgbaar in blikken van 500 ml, 1 en 2,5 liter, in wit en vrijwel alle kleuren uit het Sikkens 5051 Color Concept, de RAL kleurcollectie en de Sikkens Kleurselectiewaaier.