Verschillende evenementen

Nu live evenementen langzaam weer opstarten, is MaterialDistrict op verschillende plaatsen aanwezig in september. 
Verschillende evenementenOp 16 en 17 september verkent MaterialDistrict het thema Fantastic Future tijdens [email protected] Rotterdam. Met Fantastic Future toont MaterialDistrict de nieuwste materialen die biobased zijn, gemaakt van gerecyclede materialen of afvalmaterialen, maar die ook mooi, fascinerend, mooi en stimuleren al onze zintuigen.
De hele maand september is de tentoonstelling. Rethinking Plastic! te zien op Yksi Expo in Eindhoven. Het heroverwegen van plastic betekent een heroverweging van de manier waarop we de voor ons beschikbare middelen gebruiken, evenals onze productietechnieken. Deze 150 materialen zijn bedoeld om nieuwe manieren te inspireren om te kijken naar wat algemeen wordt beschouwd als afvalmaterialen, die een duurzamer alternatief bieden voor virgin plastic.
De expo Beauty, Health & Sustainability in The Hub in Gent, laat zien dat deze begrippen heel goed samen gaan, zoals deze 40 materialen bewijzen. Elk van hen is mooi, gezond en/of duurzaam. Stof gemaakt met struisvogelveren, origami-gevouwen akoestische stof, tegelglazuur met afvalmetaal, deze materialen maken uw interieur materie in elke zin van het woord!