[email protected] Digital gaat nog even door

Donderdag 17 september sloot [email protected] Rotterdam 2020 haar deuren. Maar hier stopt het niet, digitaal gaat het event nog verder tot 25 september. Via [email protected] Digital kan men afspraken maken met exposanten, alle productinnovaties bekijken die getoond werden op het live event en alle seminars herbekijken.
A@W Digital gaat nog even door
AKOCELL

A@W Digital gaat nog even doorAlphaSpray

AlphaSpray is een naadloze akoestische afwerking voor plafonds en wanden. De geluidsabsorberende laag wordt direct op de bouwkundige ondergrond vat en bestaat uit cellulosevezels. De samenstelling van AlphaSpray is afgelopen jaar aangepast zodat het eind 2019 het C2C Material Health Bronze certificaat heeft ontvangen. Tevens wordt door een nieuwe spuittechniek bespaard op de verwerkingstijd en de informatie. AlphaSpray is beschikbaar in twee uitvoeringen. AlphaSpray ASP en AlphaSpray ASEco. AlphaSpray ASP is beschikbaar in de kleuren wit, grijs, antraciet en zwart. De AlphaSpray ASEco, in de kleur muisgrijs, bestaat uit gerecycled papier en is niet milieu- en budgetvriendelijk.
akocell.nl

BN WALLS
 
A@W Digital gaat nog even doorCoco

Dit klassieke ontwerp in verfijnde kleuren geven deze serie een rijke, uitstraling. Coco is geïnspireerd op een mooie bouclé stof, Coco laat elke kamer een warm gevoel ..

Future Botanics
Future Botanics is het digitale concept en de eerste samenwerking tussen Rive Roshan en BN Walls. De designs worden geprint op een 355 gram vinylsubstraat met een textielstructuur. De dessins kunnen op maat besteld worden. Rive Roshan is het artistieke duo van Ruben de La Rive Box en Golnar Roshan. De studio intuïtief contact met mensen door het verkennen van visuele verwondering als middel voor emotioneel welzijn. De ontwerpen van de Future Botanics collectie zijn botanische composities die de nostalgie, theatrale en droomachtige natuurervaringen vastleggen. Door het gebruik van arrangementen van de archiefschilderijen van planten die ooit als exotisch werden beschouwd, schikt Rive Roshan de mystieke schoonheid van het opnieuw verbeelden van nieuwe formaties en legt deze vast

BE Quartz
Onze bestverkochte serie Quartz een kurk / steenstructuur - nu met een eigentijdse twist. We hebben een ingetogen, chevronpatroon met parelmoerachtige kleuren verwerkt op de Quartz. Zo ontstond de Be-Quartz 5 kleuren die perfect te combineren zijn met de Quartz
bnwalls.com

INTERIOR GLASSOLUTIONS

A@W Digital gaat nog even doorSystemen Clip-In stilte

INTERIEUR GLASSOLUTIONS bv heeft SYSTEMS CLIP-IN SILENCE, een unieke volglazen kitloze geluidwerende scheidingswand en bijbehorende deuren ontwikkeld. De glaspanelen van SYSTEMS CLIP-IN® SILENCE zijn voorzien van gepatenteerde slijpbewerkingen waardoor deze onderling gekoppeld kunnen worden met zeer slanke glaskoppelprofielen. Hiermee komt de transparante wand tot stand zonder gebruik van kit, lijm of dubbelzijdige tape. NIEUW in het gamma en uniek op de markt is de sterk verbeterde geluidwerende prestatie van de SYSTEMS CLIP-IN SILENCE wanden met een Rw tot en met 60dB.
interiorglassolutions.com

KEIM

A@W Digital gaat nog even doorLignosil-Verano

KEIM Lignosil-Verano is een oppervlaktebehandeling van hout op silicaatbasis, waarmee op dag 1 een natuurlijke, mooie, zilvergrijze gepatineerde houtoptiek wordt gesimuleerd. Door bewust een beschermingslaag achterwege te laten, zoals normaal gesproken bij afwerkingen gewenst is, gaat de kleur van KEIM Lignosil-Verano in de loop der tijd meer en meer over in natuurlijke vergrijzing. KEIM Lignosil-Verano is verkrijgbaar in 9 kleurnuances en 3 metallic kleuren.
keim.com

MARKET

A@W Digital gaat nog even doorSST 35 Silence deur

Dit glazen wandsysteem past bij elke interieurstijl. Van vintage tot modern. Het minimalistisch design van de SST35-deurzorgt ervoor dat de glazen scheidingswand ook een glazenwand blijft. Alleen de deurgreep verraadt dat er een deur in zit.Met z'n filigraan-ogend ontwerp, slimme magneetafdichtingenen subtiele sluitmechanismen geeft de deur maximaletransparantie.
market.nl

MASUREEL INTERNATIONAL

Colorythm

De collectie Colorythm is er in 23 kleuren en in 2 verschillende structuren, een geweven effect en een stuc effect. De rollen hebben een standaardbreedte van 53 cm of 106 cm en zijn uitstekend geschikt voor de contractzaken. We hebben een sterkere wandbekleding ontwikkeld die een superieure afwasbaarheidsfactor heeft. Vuil en de meeste vlekken op huishoudelijke waterbasis kunnen worden verwijderd met een spons van zachte en een milde schoonmaakmiddel of een milde schuurmiddel. Oliën, bepaalde vlekken op basis van oplosmiddelen kunnen ook worden verwijderd als ze onmiddellijk na bevuiling worden aangepakt volgens de norm (EN 12956). Uitermate geschikt voor hotels, restaurants, zorginstellingen etc.
masureel.com

RIGO VERFFABRIEK

A@W Digital gaat nog even doorSKYLT overlakbare kleurolie

Met SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K kun je houten oppervlakken aankleuren en vervolgens onzichtbaar aflakken met SKYLT. Doordat SKYLT lak echt onzichtbaar is, is het hout natuurlijke uitstraling. Dankzij de SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K kun je wel met kleurtinten. Wanneer je voor het uiterlijk van een olievloer kiest, maar voor het gemak van een parketlak, kies je voor SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K. De olie zit in drie verschillende basissen verkrijgbaar: Clear # 5050, White # 5051 en Black # 5052. Het is aankleurbaar met losse kleurpigmenten en kan na droogwrijven direct worden gelakt met SKYLT. Na afgewerkt te zijn met SKYLT is de vloer eenvoudig in onderhoud.
rigoverffabriek.nl