Shutters met stabiele lamellen

#afbouw 28-01-2021
Shutters met stabiele lamellen

Luxaflex voegt voor het eerst Shutters aan het assortiment toe. De collectie omvat een uitgebreid kleurenpalet met een uiteenlopende keuze aan stijlvol geverfde en gebeitste afwerkingen. Luxaflex Shutters zijn verkrijgbaar in de volgende drie types: Essentials, Supreme en Elements Shutters.
Shutters met stabiele lamellen
De Elements Shutter is gemaakt van kunststof, waardoor deze geschikt is voor de badkamer of keuken. De Essentials Shutter is volledig gemaakt van mdf en de Supreme editie is een houten shutter met keuze uit 24lakkleuren van Abachi-hout of 23beitskleuren van Paulownia-hout. Voor een strakke uitstraling kan er gekozen worden voor het kindveilige bedieningssysteem Easy Tilt in combinatie met een verborgen scharnier. Easy Tilt is een verborgen bedieningssysteem, waarbij het tuimelen van één lamel ervoor zorgt dat de rest van de lamellen mee tuimelt.
Het hout van de Supreme Shutters wordt op een speciale manier gezaagd, waardoor kwalitatief hoogwaardige shutters met stabiele lamellen gegarandeerd worden. De houtsoorten ondergaan een drogingsproces van zes maanden om ze bestand te maken tegen de condities van de gebruiksomgeving. Daarnaast worden de shutters voorzien van uv-remmers om kleurvervaging tegen te gaan.
Sfeervolle elegantie
Er is keuze uit verschillende uitvoeringen, zodat er voor nagenoeg ieder raam en iedere deur een geschikte shutter bestaat. Zo kan er gekozen worden voor een shutterpaneel dat over de gehele hoogte van een raamopening loopt of twee panelen die onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. Voor extra lichtinval bestaat de optie Duoflex, waarmee de lamellen in het bovenste en onderste gedeelte afzonderlijk getuimeld kunnen worden.
Luxaflex® Shutters worden altijd op maat gemaakt, zodat deze perfect passen in het raam. Zo zijn deze geschikt voor kleine, hoge, brede en draaikiepramen, maar ook voor speciale vormen, zoals ronde of schuine ramen. Alle shutters kunnen zowel in als op het kozijn geplaatst worden. Door de verschillende montageframes en zijstijlen van de shutterpanelen worden bij Luxaflex® Shutters de lichtkieren geminimaliseerd.
Elegant en tijdloos
Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland vertelt: “We zijn zeer trots dat we ons assortiment raambekleding uitbreiden met deze prachtige nieuwe collectie. Shutters zijn elegant, tijdloos en passen bij vele interieurstijlen en -smaken. Onze collectie bestaat uit diverse tinten; van zacht en warm tot kleurrijk en opvallend. Daarnaast is het is ook mogelijk om iedere RAL-kleur te selecteren en zijn de shutters verkrijgbaar in vijf verschillende lamelbreedtes.”

Shutters met stabiele lamellen
Shutters met stabiele lamellen