Afwisselend theorie en praktijk

#Schilder 24-10-2017
Afwisselend theorie en praktijk

Afwisselend theorie en praktijk
Na een aantal succesvolle jaren van de Caparol Academy, weet Caparol wederom een mooi aanbod in opleidingen te presenteren voor het winterseizoen 2017-2018. Het opleidingsprogramma voor de schilder focust zich dit jaar op de technieken van het schildersvak.

Caparol houdt de kennis van professionals up-to-date met het aanbod in de Caparol Academy. De focus van het opleidingsprogramma ligt dit jaar op de technieken die de kern van het schildersvak vormen. Omdat opleidingen voor praktijkmensen een taaie kluif kunnen zijn, besteedt de Caparol Academy in de verschillende cursussen en workshops veel aandacht aan praktijkelementen. Dankzij een afwisseling van theorie en praktijk kunnen de deelnemers de geleerde technieken direct toepassen. De vakman kan zelf aan de slag in de praktijkruimte en krijgt daarnaast demonstraties van producten te zien.

Programma
In het winterseizoen 2017-2018 staan in de Caparol Academy de opleidingen spuittechnieken, muurverven, decoratieve afwerkingen en vloeren & betonbescherming op het programma. Daarnaast keert de opleiding kennis van kleur terug, waarin de schilder advies krijgt en technieken leert over het kiezen van de juiste kleur. Deelnemers aan deze opleiding kunnen na afloop zelf aan de slag met het maken van een kleurontwerp.

Opleidingsgids
In de aanloop naar het nieuwe seizoen is het voor de meeste opleidingen nog mogelijk om in te schrijven. Dat zal waarschijnlijk niet zo blijven, want de afgelopen jaren was de Caparol Academy vrijwel ieder jaar ‘vol’. Het totale opleidingsaanbod is verzameld in een opleidingsgids.
www.caparolacademy.nl
www.caparol.nl