ALKU opent brandstore in fysieke winkelstraat

Actueel 03-04
ALKU opent brandstore in fysieke winkelstraat

ALKU opent als eerste kozijnenmerk in Nederland een brandstore in de fysieke winkelstraat. De belevingswinkel in de Ridderstraat 6 (in de buurt van de Grote Markt) in Breda is een inspirerende plek waar het winkelend publiek straks de producten van ALKU kan bekijken, voelen en beleven. Daarnaast staan er adviseurs klaar om vragen te beantwoorden, te adviseren en te inspireren.

ALKU opent brandstore in fysieke winkelstraat

Roland de Weijer, directeur van ALKU, vertelt over de keuze om een compleet nieuwe productcategorie bij winkelstraatbezoekers onder de aandacht te brengen. En hij legt uit waarom is gekozen om kunststof kozijnen, schuifpuien en, deuren te presenteren in een compacte winkelsetting.

ALKU wil drempel verlagen

Roland: “Wie ooit kozijnen heeft aangeschaft, weet dat je bewust de gang naar een industrieterrein of een afgelegen showroomlocatie moet maken om je te oriënteren of te laten adviseren. Een activiteit die mensen liever uitstellen of in elk geval niet op hun favorietenlijstje van vrijetijdsbesteding hebben staan. Met een brandstore in de winkelstraat hopen we de drempel te verlagen en mensen al vroeg te helpen in hun oriëntatieproces. Dat doen we in een warme setting, zodat het echte gevoel van thuis ontstaat.” Bezoekers kunnen in de belevingswinkel sfeerproeven en zicht krijgen op de mogelijkheden.