Alprokon lanceert nieuwe designlijn

Alprokon, leverancier van hoogwaardige en veilige deuroplossingen, kondigt de introductie aan van hun nieuwe designlijn. Deze nieuwe productlijn brengt esthetiek en functionaliteit op ongekende wijze samen, waardoor deuren en doorgangen niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, maar ook een verfijnde uitstraling hebben die past bij elke moderne omgeving, zo stelt het bedrijf.

Alprokon lanceert nieuwe designlijn | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De Alprokon Designlijn is het resultaat van jarenlange innovatie en vakmanschap. Met oog voor detail en gevoel voor stijl hebben de ontwerpers van Alprokon een reeks deurnaalden ontwikkeld die volgens de fabrikant perfect passen bij de hedendaagse architectuur en interieurontwerpen.

Veiligheid topprioriteit

Veiligheid is altijd een topprioriteit geweest voor Alprokon, en de Alprokon Designlijn is geen uitzondering. Juist in deze serie (uitvoering 19-1) is brand en rook geclassificeerd volgens de nieuwste normen. Elk product in de designlijn is zo ontworpen dat klanten erop kunnen vertrouwen dat hun eigendommen en deuren goed beschermd zijn, zonder concessies te doen aan het visuele aspect.

"Met de introductie van de Alprokon Designlijn zetten we een standaard op het gebied van esthetisch verantwoorde deuroplossingen", aldus Richard Snel, Directeur van Alprokon. "We ontwikkelen producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook in de huidige moderne architectuur toegepast kunnen worden. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten onder de indruk zullen zijn van de esthetische en technische mogelijkheden die Alprokon te bieden heeft."

Designlijn met maatwerk

Een van de meest opvallende kenmerken van Alprokon is de veelzijdigheid. Alprokon denkt graag mee bij het vinden van een passende oplossing voor elke situatie. Naast dat deurnaalden in allerlei kleuren geleverd kunnen worden, is het bijvoorbeeld mogelijk een extra logo, patroon of een speciale tekst op de deurnaalden te laseren. Met een breed scala aan afwerkingen, materialen en kleuropties kunnen klanten hun deur- en toegangsoplossingen aanpassen aan hun specifieke behoeften en ontwerpvoorkeuren. Alprokon biedt op maat gemaakte oplossingen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

De Alprokon Designlijn is nu beschikbaar en kan worden besteld via de erkende distributeurs.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen