Als watergedragen niet kan

De Vista BO—KH vernieuwde receptuur is een oplosmiddelhoudende, witte zeer goed dekkende matte isolerende binnen muur— en plafondverf.

Deze vernieuwde formule is geurneutraal en wordt toegepast voor net isoleren van

Deze vernieuwde formule is geurneutraal en wordt toegepast voor net isoleren van nicotine— en brandschades. Denk hierbij aan watervlekken en roetschade.

Met deze unieke Vista BO—KH kan men direct vlekken isoleren zodat muur en/of plafond er weer uit ziet als nieuw. De Vista BO—KH wordt toegepast wanneer een watergedragen isolerende muurverf niet toepasbaar is.

Deze vernieuwde formule heeft een meer mat uiterlijk zoals een gewone muurverf. Verkrijgbaar in 5kg en 12,5 kg in de kleuren wit en NCS O500-N.

Hij is tijdens het verwerken vrijwel reukloos doordat er in de nieuwe formule gebruik is gemaakt van een geurloze Polymerisaathars die zorgt voor een stevigere structuur van de verf.

Door zijn goede isolerende en dekkende eigenschap, is één laag Vista BO—KH meestal genoeg. Daar komt bij dat het theoretisch verbruik verhoogd is van 5 naar 6 m2 per liter.

De Vista BO—KH is binnen 1 uur stofdroog. De nieuwe formule is bovendien langer houdbaar en heeft als welkome bijkomstigheid dat hij minderspat. Tevens is deze vernieuwde formule schrobvast.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen