Anker Stuy Coatings gaat naar Ierland

17-05-2023
Anker Stuy Coatings gaat naar Ierland

Anker Stuy Coatings heeft een akkoord bereikt met Carbon Group om als distributeur te fungeren in Ierland. Vanuit Dublin en diverse supportlocaties zal het Carbon Paint Centre de Hydrolux-productlijn introduceren aan de timmerindustrie in het land.

Anker Stuy Coatings gaat naar Ierland

“We merken de afgelopen jaren dat internationaal de vraag naar onze Hydrolux-lijn steeds meer toeneemt”, vertelt Emile Stuy, mede-eigenaar en commercieel directeur (links op de foto naast algemeen directeur Armand Stuy) van Anker Stuy Coatings. “Bijvoorbeeld ook naar de ISO Primer, een watergedragen één-component product die bloedende houtsoorten kan afdichten en isoleren in slechts één laag.”

Ken O’Grady, division manager van Carbon Group: "Carbon Paint Centre streeft er voortdurend naar zijn klantenbestand de allerbeste technologieën te bieden waarmee zijn klanten hun behoeften en doelstellingen kunnen bereiken. Vanuit Dublin bestrijken we het hele land, inclusief technische ondersteuning ter plaatse ten noorden, zuiden, oosten en westen van het eiland."

Anker Stuy distributeur in Ierland

Carbon Group, opgericht in 1967, is een bedrijf in Ierse handen met een volledige marktdekking via Ierse en Britse distributievestigingen. Het produceert en distribueert chemicaliën, verf en apparatuur en voedingsingrediënten voor een groot aantal toonaangevende internationale producenten. De verftak opereert onder de naam Carbon Paint Centre.