Anker Stuy gaat met grossiers vakschilders helpen innoveren

De producten van Anker Stuy zijn nu nog dichter binnen handbereik, of je nu online bestelt in de vernieuwde Anker Stuy Shop of afhaalt bij je favoriete groothandel. De Friese verffabrikant introduceert tegelijkertijd ook een nieuw pakket aan spuitverven voor de vakschilder.

Anker Stuy gaat met grossiers vakschilders helpen innoveren | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Deze Duracare Spray is speciaal gemaakt voor de schilder die spuit op locatie of in zijn spuitruimte. Anker Stuy heeft bij de ontwikkeling hiervan optimaal kunnen profiteren van ruim 125 jaar ervaring en opgebouwde kennis met verven voor de timmer- en meubelindustrie.

Meer schilders gaan spuiten

Momenteel werkt zo’n 15% van de vakschilders met spuitapparatuur en steeds meer maken de overstap. Spuiten op locatie kan een flinke tijdsbesparing opleveren en daarmee meer rendement. Anker Stuy gaat deze innoverende en groeiende groep bij de hand nemen met Duracare Spray-trainingsdagen en ondersteuning op locatie door vakexperts.

Omdat de schilder waarde hecht aan zijn groothandel en de snelheid van uitlevering, is er een unieke module in de Anker Stuy Shop gebouwd. Dit geeft schilders de mogelijkheid online verf te bestellen en dezelfde dag af te halen bij een aangesloten verfgroothandel, verdeeld over heel Nederland.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen