B2B website

#interieurbouw 22-04-2021
B2B website

Weekamp Deuren, onderdeel van Deli Home, heeft een nieuwe website gelanceerd speciaal voor B2B klanten en partners. Met deze nieuwe website informeert Weekamp Deuren haar professionele klanten over de laatste ontwikkelingen.
B2B website
Daar waar de reguliere website van Weekamp Deuren zich richt op het inspireren en informeren van de consument, is het doel van de nieuwe website om professionele klanten te voorzien van voor hun relevante informatie zoals afgeronde projecten en productontwikkelingen. Ook actuele levertijden van bestel- en maatwerkartikelen zijn hier in te zien. Al deze informatie op één overzichtelijke plaats ondersteunt de professionele klant nog beter en bespaart tevens kostbare tijd.
De website richt zich op verkopers van Weekamp Deuren zoals deurenspecialisten en deurenspeciaalzaken, maar ook op klanten die de deuren voorschrijven of verwerken in hun projecten zoals architecten, timmerfabrikanten en aannemers. Ook is de nieuwe website een uitkomst voor klanten in de projectmatige renovatie zoals woningcoöperaties en vastgoedonderhouders.