Baanbrekend tegelwerk

Met de nieuwe tegelpasta ADP FLOOR stabicol van Omnicol kan direct op de anhydrietvloer met een restvochtgehalte tot max 2,0 cm-% worden getegeld. De tegelzetter start veel sneller omdat de vloer minder lang hoeft te drogen. Dat scheelt tijd en geld en dat maakt de bouwplanning beter haalbaar door efficiënter werk.

De regel om een anhydrietvloer te kunnen betegelen is dat het restvochtgehalte maximaal

De regel om een anhydrietvloer te kunnen betegelen is dat het restvochtgehalte maximaal 0,5 cm-% mag zijn. Met de nieuwe tegelpasta ADP FLOOR stabicol van Omnicol kan de tegelzetter direct op de anhydrietvloer met een restvochtgehalte tot max 2,0 cm-% tegelen. Dat halveert de wachttijd mogelijk tot wel 6 weken, afhankelijk van de omstandigheden.

ADP FLOOR stabicol wordt direct op de vloer aangebracht, voorstrijk is niet nodig. De tegelpasta is direct klaar voor gebruik en geeft minder restafval. Het product is geschikt voor XL en XXL groot formaat (dunne) tegels en natuursteen, is blijvend elastisch en toepasbaar bij vloerverwarming.

Het is baanbrekend dat met een tegelpasta vloertegels kunnen worden verlijmd. De superieure verwerking van ADP FLOOR stabicol is te danken aan de innovatieve samenstelling van materialen. Tijdens de productontwikkeling zijn met verwerkers in het hele land veldtesten uitgevoerd.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen