Bescherm stuc tegen spatten

Trae Lyx Natural Finish is speciaal ontwikkeld om wanden te beschermen tegen spatten en geeft deze een ultra matte uitstraling. Houd je van ultra modern of meer landelijk? Met behulp van de juiste accessoires creëer je jouw eigen stijl.
Bescherm stuc tegen spatten | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Trae Lyx Natural Finish is gebruiksklaar, maar bestaat uit twee componenten. Je kunt dit product niet verdunnen, omdat dan de nauwkeurig afgestemde balans van de eigenschappen verstoord wordt.
De verwerkingstijd van de Trae-Lyx Naturel Finish is zo’n 2 – 3 uur bij 20° Celsius. Bij een lagere temperatuur en/of een hogere luchtvochtigheid vertraagt de droogtijd. Voor een optimale bescherming van de wand wordt aangeraden minimaal twee lagen aan te brengen. Breng pas een volgende beschermingsslaag aan als de vorige laag volledig droog is. Trae Lyx Naturel Finish is geschikt voor het beschermen van wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook. Trae Lyx Naturel Finish is ook te gebruiken als afwerklaag voor vloeren en wanden in een donkere kleur.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen