Breder assortiment door samenwerking

#afbouw 15-06-2021
Breder assortiment door samenwerking

Riwal Hoogwerkers en Siesling te Eelde zijn een samenwerking aangegaan voor het verhuren van (auto)hoogwerkers. De samenwerking biedt zowel Riwal als Siesling de mogelijkheid een breder assortiment aan te bieden om derhalve hun klanten nog beter te kunnen bedienen. 
Breder assortiment door samenwerking
Door de locatie van Siesling in het noorden van het land, vergroot Riwal zijn aanwezigheid in dit gebied en kunnen zij dankzij het assortiment van Siesling ook nieuwe marktsegmenten aanboren. Het Siesling depot in Eelde zal gebruikt worden om diverse hoogwerkers van Riwal te stallen om zo sneller te kunnen inspringen op de vraag van de klant(en). Siesling zal op zijn beurt gebruik gaan maken van het depot netwerk van Riwal om dichter bij hun klanten te kunnen opereren.
Door de wederzijdse doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en het leveren van de beste klantervaring zijn de beide partijen constant bezig met innovatieve nieuwe projecten. Hierbij zal de focus naar de toekomst ook gericht zijn op investeringen in hybride/elektrische machines en duurzame oplossingen om de uitstoot van CO2 verder terug te dringen.