Buiten nu ook binnen

In de Amsterdamse woonmall ligt het accent op binnen, maar vanaf 3 februari 2023  kan men er ook voor alle mogelijke buitenmaterialen en adviezen terecht. Het Postmus GeoCeramica® centrum is een plek waar het totaalconcept voor de tuin centraal staat.

Buiten nu ook binnen | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Buiten nu ook binnen | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

GeoCeramica® is een keramiek-op-beton tuintegel, die in 2016 is uitgevonden door MBI De Steenmeesters. Inmiddels is de collectie uitgegroeid tot 252 designs. In de speciale GeoCeramica® centra kan de tuinconsument terecht voor tuininspiratie met alle designs en mogelijkheden van GeoCeramica®.

Postmus begon ooit als Postmus Sierbestrating en heeft sinds 2008 een mooie showroom pal naast de N206 tussen Leiden en Katwijk. Verder heeft Postmus ook vestigingen in Lisse en Zwaanshoek. In de loop der jaren verschoof Postmus de focus naar een compleet aanbod voor alles rondom het huis. Van tuinontwerp tot en met de aanleg daarvan. Postmus-directeur Chris van Rijn benadrukt waarom het Postmus-concept niet alleen uniek is, maar ook uitstekend past in Villa ArenA. ‘We verwachten dat klanten hun mond openen van verbazing als zij onze showroom binnenlopen’, zegt hij. ‘In de nieuwe showroom waan je je namelijk helemaal buiten en heb je bijna niet door dat je in een woonmall staat.’

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen