C2C gelaagd glas

#Glas 10-03-2020
C2C gelaagd glas

AGC Glass Europe kan gelaagd glas met het Cradle to Cradle Certified Silver keurmerk leveren. Sinds AGC in 2010 zich heeft georiënteerd op de Cradle-to-Cradle-certificering, levert de onderneming continue inspanningen om haar producten nog beter te maken. 
C2C gelaagd glas
Stratobel gelaagd glas biedt bescherming tegen letsel, vallen, inbraak en vandalisme. Stratophone gelaagd glas biedt diezelfde bescherming en is ook geluidwerend, dankzij een transparante geluidwerende tussenlaag van polyvinylbutyral (pvb) tussen de glasbladen. Stratobel beGreen en Stratophone beGreen is getest en goedgekeurd volgens de vijf prestatiecategorieën van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Vanwege de bijzondere samenstelling van Stratobel beGreen en Stratophone beGreen is het Silver-certificaat toegekend. Als gevolg daarvan maken deze nieuwe toekomstgerichte producten deel uit van het Stratobel-assortiment van AGC om aan de huidige marktvraag te voldoen.
In het vernieuwde kantoor in Den Haag van BDO Accountants & Adviseurs worden de scheidingswanden door QbiQ uitgevoerd met Stratophone beGreen.