Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd

Schilderen 19-03
Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder lanceert een exclusieve certificering voor verfspuiters in Nederland. De certificering bevat onder meer een doorlopende training voor deelnemende bedrijven en biedt opdrachtgevers zekerheid en kwaliteit. Naast het bekende keurmerk voor schildersbedrijven, kunnen opdrachtgevers vanaf nu terecht bij bewezen vakkundige verfspuiters.

Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd

Nick Polm van De Betere Schilder: “De markt voor spuitwerk groeit enorm. Nadelige gevolgen hiervan zijn prijsstunters en de verwatering van kwaliteit. Daarnaast zegt het niveau van een vakschilder niets over het niveau van zijn verfspuitwerkzaamheden. Alleen verfspuiters die de training met goed gevolg doorlopen, kunnen de certificering bemachtigen.” Opdrachtgevers zijn dankzij de certificering verzekerd van kwaliteit, ondersteuning bij geschillen en jarenlange garantie en service.

Training gevorderde verfspuiters

De training is voor gevorderde verfspuiters en zorgt ervoor dat men uitgroeit tot expert. De training is derhalve niet bedoeld voor startende verfspuiters. Polm vervolgt: “Als extra bijkomstigheid krijgen gecertificeerde bedrijven specifieke algemene voorwaarden voor spuitwerkzaamheden, een servicecontract voor spuitapparatuur (incl. leenpomp) én kunnen ze per direct geld verdienen met hun spoelwater. Ook kunnen ze uiteraard profiteren van alle andere voordelen van De Betere Schilder, zoals de eigen RI&E.”