Compact veelzijdig

#afbouw 23-02-2021
Compact veelzijdig

Griffon breidt zijn oplossingen voor professioneel lijmen, afdichten en beschermen uit met een compact assortiment reparatielijmen. Het assortiment is geschikt voor kleine reparaties van kleine onderdelen en scheuren, maar biedt ook een oplossing voor veeleisende reparaties. 
Compact veelzijdig
Griffon Power Glue Control: supersnelle en extreem sterke vloeibare secondelijm in een innovatieve tube met Direct-Stop-technologie. Garandeert een eenvoudige en gecontroleerde applicatie van de gewenste hoeveelheid lijm, zonder druppelen. Dankzij de consistentie komt de lijm in de kleinste hoeken en voegen. Lijmt een groot aantal materialen zoals kunststoffen, keramiek, metaal, hout, rubber en meer.
 
Griffon Power Glue Gel: supersnelle, extra sterke secondelijm die gedurende korte tijd aanpasbaar is. De gelformule zorgt voor een druppelvrije, schone verlijming en is ideaal voor poreuze materialen en toepassing op verticale oppervlakken. Lijmt uiteenlopende materialen zoals kunststoffen, keramiek, metaal, hout en rubber.
 
Griffon Max Repair Extreme, gebaseerd op innovatieve polymeertechnologie, garandeert krachtige resultaten bij reparatiewerkzaamheden binnen en buiten en is ideaal voor grotere openingen en flexibele materialen dankzij de uiterst krachtige, flexibele, langdurige, waterbestendige en vullende hechtingseigenschappen. Geschikt voor alle oppervlakken en poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen.