Compacte stofzuigers voor onderweg

07-09-2022
Compacte stofzuigers voor onderweg

Festool breidt haar 18 volt-assortiment verder uit met twee compacte accustofzuigers: de CTC MINI en de CTC MIDI. Beide stofzuigers verbinden mobiel, gezond en stofvrij werken.

Compacte stofzuigers voor onderweg

Of het nou gaat om zaag-, schuur- of boortoepassingen, de compacte stofzuigers voor onderweg passen perfect in het Festool 18V-systeem. Zij maken het systeem nog mobieler, onafhankelijker en stofvrij.

Compacte stofzuigers voor onderweg

De compacte accu-stofzuigers CTC MINI/MIDI houden van stof en zijn perfect afgestemd op alle accumachines van Festool. Voor een optimaal samenspel tussen accumachine en stofzuiger zorgt de innovatieve Bluetooth® autostart of de praktische afstandsbediening. Met beide schakelt de stofzuiger zich automatisch in bij het starten van het accu-apparaat.

Compacte stofzuigers voor onderweg

Verder schitteren de stofzuigers met zeer hoge zuigkracht dankzij de 36 volt-turbine met 2x18 volt-accu's. Daarmee doen zij nauwelijks onder voor de snoervarianten. Festool heeft de compacte accustofzuigers met een handmatige reiniging uitgerust. Afhankelijk van de toepassing kan de afzuigcapaciteit in drie standen worden geregeld. Bij de juiste stand kan de acculooptijd worden verlengd.

In combinatie met vier accu's en het nieuwe sneloplaadapparaat TCL 6 DUO kan in de meeste accu-toepassingen zonder onderbreking worden gewerkt.