De ‘groene’ variant van paintstop

29-03-2023
De ‘groene’ variant van paintstop

De duurzame Wiltec ZeroGlass paintstop wordt gemaakt van gerecyclede polyester vezels uit plastic flessen.

De ‘groene’ variant van paintstop

Het product bestaat 100% uit synthetische vezels (dus geen glasvezels), waardoor medewerkers geen last hebben van jeukende of geïrriteerde huid en ogen. Het productieproces is ook veel energiezuiniger dan de gangbare paintstop. En door de hogere dichtheid is er sprake van een zeer hoge efficiency.

De ‘groene’ variant van paintstop

Wiltec ZeroGlass paintstop kan zonder veiligheidskleding worden geplaatst, als er nog geen verf op zit. Doordat het product bestaat uit synthetische vezels hebben medewerkers geen last van jeuk of irritaties.

De ‘groene’ variant van paintstop

Het heeft een hogere dichtheid, zonder dat dit ten koste gaat van de progressiviteit van het filter. Hierdoor is er sprake van een zeer hoge efficiency.

Groene paintstop

Wiltec ZeroGlass paintstop wordt gemaakt van gerecyclede polyester vezels die worden gehaald uit plastic statiegeldflessen. Het is daardoor duurzamer dan de gangbare paintstop.

Medewerkers kunnen er prettig en gemakkelijk mee werken en zijn daardoor tevreden.

Doordat het een efficiënt product is, laat het minder verfdeeltjes door, waardoor de schoepen van de ventilator een stuk minder vol raken met verf en daardoor energiezuiniger werken.