De hoogst mogelijke heavyduty-bescherming

02-09-2022
De hoogst mogelijke heavyduty-bescherming

Veiligheidsschoen Basalt uit de nieuwe STUR collectie van Bata Industrials biedt de hoogst mogelijke heavyduty-bescherming, gecombineerd met optimaal comfort. Perfect voor zwaar werk in koude, natte, modderige en extreme werkomstandigheden.

De hoogst mogelijke heavyduty-bescherming

De Michelin zool, geïnspireerd op een all-terrain Michelin band, zorgt voor superieure tractie, stabiliteit en schokabsorptie.

Het esthetische design mag gezien worden: stijlvol met oog voor detail. De S3 werkschoen is zeer robuust gebouwd om te presteren onder zware, ruwe omstandigheden. De jarenlange expertise van Bata Industrials gecombineerd met de nieuwste technologieën zorgen voor ultieme bescherming. En een loopcomfort waarmee je voeten dag in dag uit fit en fris blijven.

De middelhoge STUR Basalt is ook verkrijgbaar in een lage uitvoering, de STUR Galena. Ze zijn gemaakt van stoer pull up leer, sterk microfiber, hoogwaardig rubber en nylon met hoge slijtweerstand. De schoenen zijn voorzien van Odor Control en zijn antibacterieel, optimaal ademend en waterdicht dankzij de HDry® technologie. Ze zijn extra veilig door de antipenetratie insert van FlexGuard® kunststof in de zool waardoor scherpe voorwerpen niet van onderaf kunnen doordringen.

De zool heeft een slijtvaste, meegespoten kruipneus. Alle schoenen zijn voorzien van een lichtgewicht aluminium veiligheidsneus.