De perfecte basis

Eijffinger introduceert de nieuwe collectie Canvas. Een tijdloze collectie met rijke kleuren, ton sur ton tinten en prachtige structuren op brede banen hoogwaardig vinyl.

Geef je wand warmte en diepte met een verwassen linnen. Of kies voor de subtiele
De perfecte basis | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
De perfecte basis | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Geef je wand warmte en diepte met een verwassen linnen. Of kies voor de subtiele schittering op een ruwe zijde ondergrond die doet denken aan een vijver van Monet. Laat je verrassen door verweerd ogende blokken met de allure van textiele wandbespanning die uitnodigen tot aanraking. Ga voor de natuurlijke uitstraling van een op grasweefsel geïnspireerd dessin dat naadloos is te plakken. Of een als een mand gevlochten behang met reliëf en licht verticaal streep effect voor een tactiele look en feel.

Tot slot een groots dessin dat alle tinten uit de collectie samenbrengt: een in kleur verlopende abstracte bloem. Met een fantastische regenboog glans in de ondergrond voor het absolute WOW gevoel!

Kies je kleur uit een royaal palet met aardse en natuurlijke tinten. Van warm zand en sisal tot klaproos rood en fuchsia roze, van azuur- en nachtblauw tot bosgroen.

Canvas is een uitzonderlijke collectie van hoge kwaliteit, geprint op brede banen van afwasbaar vinyl. De perfecte basis voor een blijvend in het oog springend effect.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen