De wondere wereld van professionele parketlakken

Machiel van Westerhoven van RIGO Verffabriek neemt je tijdens de Interieur Collectie Dagen mee in de wondere wereld van professionele parketlakken waar chemie en dagelijks gebruik samen komen.

Wat doet een verharder nou precies? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe kan je er veilig
De wondere wereld van professionele parketlakken | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
De wondere wereld van professionele parketlakken | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Wat doet een verharder nou precies? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe kan je er veilig mee werken? En wanneer kies je voor een lak met of zonder verharder? De Masterclasses maken het duidelijk.

De STEP Parketlak 2K mat en satijn is nu nóg makkelijker te verwerken. Dankzij de vernieuwde receptuur heeft de lak een open tijd van maar liefst 3 dagen. Handig als je grotere oppervlakken moet lakken.

Met de ROYL Original Oak kleurnummer 30 heeft RIGO Verffabriek een meer naturelle kleur gevonden dan de Natural Oak, een kleur die de mogelijkheid biedt om eiken in een bijzonder naturelle kleur af te. De kleur wordt gemaakt door de basis Clear te mengen met het kleurpigment kleurnummer 30.

De SKYLT Sealer maakt het behandelde oppervlak waterafstotend. Wanneer deze wordt afgelakt met twee lagen SKYLT Original behoud je het onbehandelde uiterlijk van de vloer of wand en bescherm je die tegen vuil en vlekken.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen