Digitale glastraining

Het nieuwe Guardian Glass Training Center is een digitaal leerplatform dat een verscheidenheid aan online interactieve trainingstools en -bronnen biedt, waaronder videogebaseerde leersessies, geaccrediteerde trainingsmodules, webinars en een persoonlijk trainingboekingssysteem.

Het Guardian Glass Training Center-platform biedt gebruikers een dashboard en een

Het Guardian Glass Training Center-platform biedt gebruikers een dashboard en een gebruiksvriendelijke interface met personalisatie- en gamificationfuncties. Het stelt gebruikers in staat om hun training te volgen in de vorm van online video-leersessies, die worden ondersteund door quizzen en presentaties. Trainingsmodules zijn momenteel beschikbaar op glasproductie, geschiedenis van glas en glasoverzicht. Binnenkort volgen aanvullende modules over glaskleur, glaskwaliteit en glascoating. Andere geplande modules zijn glastypen, veiligheid, beveiliging, laminaten, fabricage, verwerking, esthetiek, spiegelen, beglazing, optische kwaliteit, normen en voorschriften.

Het trainingscentrum biedt ook webinar-informatie en boekingsdiensten, evenals een persoonlijk boekingssysteem voor trainingen. Deelnemers aan trainingssessies ontvangen certificering van Guardian Glass voor elke trainingsmodule die ze voltooien.

Na het voltooien van de verschillende trainingsmodules zullen gebruikers profiteren van links naar andere online tools en bronnen van Guardian Glass, waaronder Glass Analytics, een uitgebreide reeks technische en analytische tools met de Performance Calculator, Acoustic Assistant en Glass Visualizer.

De Guardian Glass Training is momenteel beschikbaar in het Engels en zal binnenkort beschikbaar zijn in 17 verschillende talen. 

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen