Dirckx Beste Leerbedrijf

Dirckx Schilder- en Onderhoudswerken BV uit Sevenum is verkozen tot Beste Leerbedrijf. Mark Pelser, werkzaam bij Painting Holland Groep in Zaandam, werd Beste Leermeester. 
Dirckx Beste Leerbedrijf | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Het juryrapport meldt over Dirckx Schilder- en Onderhoudswerken: “Dit bedrijf heeft opleiden als doel. Het bedrijf kiest er bewust voor om meer leerlingen op te leiden dan in het eigen bedrijf zullen kunnen blijven werken. Elke leerling krijgt één van de twee leermeesters, die deze taak specifiek in hun functie toegewezen hebben gekregen, als vaste contactpersoon om de kwaliteit van het opleiden te beheersen.”
Mark Pelser moest tijdens zijn opleiding nogal eens demotiverende werkzaamheden uitvoeren. Dit is bepalend geweest voor de wijze van zijn omgang met leerlingen. De leerlingen krijgen dus als vanzelfsprekend álle werkzaamheden te doen bij de verschillende opdrachtgevers van Painting Holland Groep uit Zaandam. Hij ziet het begeleiden van leerlingen niet alleen als het bijbrengen van het vak, maar juist ook het begeleiden naar volwassenheid.
Klik hier voor de video van Dirckx Schilder- en Onderhoudswerken BV
Klik hier voor de video van Mark Pelser
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen